Uj 11 Honlapra

A webshop (kosár) nem működik. Ár és megrendelés infó az oldal alján.

 

Okostelefonon vagy pdf.-ben olvasható sítankönyv.

Kezdő - újrakezdő síelőknek 7 fejezetben, 5000 Ft.

 

 A tananyag jellemzői:

  • könnyen megérthető fogalmazás, sok fénykép
  • egyszerű, logikusan egymásra épülő gyakorlatok
  • magaddal viheted akár a sípályára is 

 

Hogyan lehet használni ezt a tananyagot? 

  • Asztali gépen is olvasható 
  • Okostelefonon akár utazás közben, vagy valahol várakozás közben, hogy ne teljen hiába az időd, tudod tanulmányozni. Sőt, akár a sípályára is magaddal viheted.  
  • Elektromos (pl. KINDLE) könyvolvasóval E book olvaso   

 

Miről szól, kinek ajánlott?

1. Ez a tananyag a síelés sebességszabályozásait dolgozza fel lépésről - lépésre, az otthoni gyakorlástól elkezdve a 6 - 120  lejtésű sípályáig.
2. Olyan kezdő - újrakezdő síelőknek ajánlott, akik meg akarják érteni, hogy mi történik síelés közben. Olyan, a síelés fizikájára felépített alkalmazásszintű alaptudást ad, melyre nagy biztonsággal építhető fel a magasabb szintű síelés.
3. A tananyag összeállítása során arra törekedtem, hogy azokat a természetes működéseket tanítsa meg neked, amelyek a fizika törvényszerűségein alapulnak, ezért erőlködés nélkül működnek.
4. Részletes, gyakorlati útmutató olyan apróságokban is, melyeket más könyvekben nem találsz meg, viszont az okos - energiatakarékos síelés elengedhetetlen feltételei.
5. Egy sportmozgás tanulásában általában a mit – mikor – hogyan kérdéskört szokták kitárgyalni. Ebben a könyvben (amikor lehetséges volt érthető maradni), igyekeztem a miértekre is magyarázatot adni.

 

Keveset markolj

Van egy mondás: „Aki sokat markol, keveset fog.” Ezért azt javaslom, hogy amikor tanulod ezt a tananyagot, egyszerre csak keveset markolj, és pontosan tartsd be a menetrendet.

 

Akár hetek alatt

Ha betartod azt az elvet, hogy a tanulásod során nem mész tovább addig, amíg az előző fejezetet alkalmazásszintre nem gyakoroltad, akkor azt fogod tapasztalni, hogy nagy biztonságban és önbizalommal akár hetek alatt eljuthatsz egy olyan tudáshoz, mely alkalmas arra, hogy a kék jelzésű sípályákon biztonságosan közlekedj, valamint kapsz egy olyan alapot, mellyel nagyon jó esélyed lesz a haladó síelés tanulásánál.

 

Te vagy a főnök

Ezeknek az elveknek a betartásával garantáltan meg fogod tapasztalni azt a semmi mással nem összehasonlítható érzést, hogy te vagy a főnök, az történik, amit te akarsz, hogy történjen, és mindez nem erőlködve, hanem könnyedén, fejből vezérelve.

 

Bónuszok:

1. Ha megveszed ezt az elektronikus sítankönyvet, bónuszként adok egy óra oktatói segítséget a tananyag feldogozásában. 9 000 Ft. helyett, 5 000 Ft. ért. Ennek helyszíne Visegrád, Nagyvillám sípálya. Az időpont egyeztetésére szükség lesz, természetesen.

 

Hogyan tudod megvásárolni?

Két forma: 1. Ebook 2. Pdf. Mindkét formátum olvasható okostelefonon is

Fizetési módok: Banki átutalás. 

  1. Küldj egy E-mailt: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra. Mindenképpen jelezd, hogy ebook vagy Pdf. formátumban kéred!
  2. Telefonálj: + 36 30 907 1872  

 

Síelős barátsággal: Repárszky László